Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Zalige Zoetigheden

22 oktober 2017 @ 14:00 - 17:00

€60
Heerlijke bak- & kookworkshop rond glutenvrije & allergenenvriendelijke voeding!
Helemaal in het teken van zalige zoetigheden: dessertjes!
What’s cooking?
– Eenvoudige taarten: seizoensfruittaart, frangipane…
– Melkvrije Crema Catalana
– Ferrerro Rocher-smaak taart … maar dan veganistisch!
– Muffins
– Profiteroles
– …
Dit allemaal onder het genot van heerlijke kruidenthees, homemade ice-T & tasty water!
 
All-in prijs: €60 pp (workshop, receptenbundel & drankjes)
 
Kinderen mogen meedoen, hoewel ik dan aanraad om de kinderworkshop in november te doen! (1 nov en 19 nov). Minimum leeftijd 6j (eerste leerjaar)
 
Beperkt aantal plaatsen, dus tijdig reserveren via aline@biota.be (betaalinstructies worden via mail overgemaakt)
Reservatie is pas bevestigd bij overschrijving.
 
Verder kan je je ook nog inschrijven voor Taste2Learn (info-workshop) en Tijd voor Ontbijt!
 
Inschrijven doe je via het formulier!
 

Details

Date:
22 oktober 2017
Time:
14:00 - 17:00
Cost:
€60
Event Category:
Event Tags:
, , , , , , , , ,

Organizers

Biota
Tilly Toverboon

Venue

Takketiele Huis
Rechtstraat 26
Lochristi, 9080 Belgium
+ Google Map